10 põhjust ettevõtte kodulehe loomiseks WordPressi abil

Wordpressi saidid

WordPress on olnud kasutusel alates 2003. aastast ja on kõige populaarsem blogitarkvara turul. Viimastel aastatel on WordPressist saanud sisuhaldustarkvara ka mitteblogivate veebilehtede jaoks. Siin on 10 peamist põhjust, miks WordPress on nii populaarne ja miks võiksid kaaluda oma ettevõtte veebilehe üleminekut WordPressi platvormile.

1. Lihtne kasutada

WordPressi on väga lihtne kasutada ja sellel on intuitiivne kasutajaliides.  Uute lehekülgede, blogipostituste, piltide jms regulaarne lisamine on imelihtne ja seda saab teha kiiresti.  Kuna tehnoloogia on nii lihtne, väheneb oluliselt vormindamisele kuluv aeg.

2. Halda oma veebilehte igast arvutist

WordPress on brauseripõhine. Saad logida sisse mis tahes internetiühendusega arvutist ja hallata oma kodulehte.

3. Puudub vajadus HTML redigeerimise, FTP tarkvara või programmeerimisoskuste järele

WordPress on iseseisev süsteem ja ei vaja HTML-töötlustarkvara (nagu Adobe Contribute või Dreamweaver). Saad luua uue lehekülje või blogipostituse, vormindada teksti, laadida üles pilte (ja neid redigeerida), laadida üles dokumente, videofaile, pildigaleriid jne, ilma et vajaksid täiendavat HTML- või FTP-tarkvara.

4. Google Love WordPressi saidid

WordPressi taga olev kood on väga puhas ja lihtne, mistõttu on otsingumootoritel lihtne saidi sisu lugeda ja indekseerida. Lisaks saab igal lehel, postitusel ja pildil olla oma meta-tag märksõnad, kirjeldus ja pealkiri ning see võib olla optimeeritud konkreetsetele märksõnadele, võimaldades väga täpset otsingumootori optimeerimist. Otsingumootori optimeerimise jõupingutuste täiustamiseks saad kasutada ka silte.

5. Kontrollid oma veebilehte

Enam ei pea ootama, kuni sinu veebidisainer teeb  saidile lihtsaid uuendusi. WordPressi abil on sul kontroll peaaegu kõigi oma kodulehe aspektide üle ja saad neid lihtsaid uuendsui hõlpsalt ise teha.

6. Sinu veebilehe kujundus on 100% kohandatav

WordPress toimib sinu veebilehe mootorina. Lehe välimus ja tunnetus on 100% kohandatav, nii et sinu bränd saaks kodulehel silma paista ja pakkuda külastajatele ainulaadset kogemust.

7. Blogi on sisseehitatud ja kasutamiseks valmis

Kuna WordPress loodi algselt blogiplatvormina, on blogimisvõimalused sisseehitatud ja neid on soovi korral lihtne integreerida. Samuti on väga lihtne seadistada RSS / e-posti tellimine oma blogile, kommenteerimisvõimalused ja kõige värskemate blogipostituste automaatne lisamine saidi teistele lehekülgedele (näiteks kodulehele), mis aitavad laiendada sinu ettevõtte leviala ja muuta veebilehte dünaamilisemaks ja interaktiivsemaks.

8. Laienda oma saidi funktsionaalsust pluginate abil

Kas soovid lisada oma veebilehele sündmuste kalendri, videogalerii, Twitteri voo, Facebooki Fan Boxi ja palju muud? WordPress teeb selle võimalikuks pluginate abil, millest enamik on tasuta või väga mõistliku hinnaga.

9. Sinu veebileht saab kasvada koos ettevõttega

WordPressi saidid on väga skaleeritavad. Sinu saidil võib olla sadu tuhandeid lehti või blogipostitusi ja saidi jõudlus ei ole vähimalgi määral ohus.

10. Tee mitu kasutajat

WordPressi saidi administraatorina saad luua veebilehele  mitu kasutajat ning määrata igale kasutajale juurdepääsutasemed ja -võimalused.