5 põhjust, miks tasub kasutada sisuhaldussüsteemina WordPressi

Wordpress WeLoveIT

WordPress oli algselt üks kõige populaarsemaid tasuta blogipidamise tööriistu. Paljud ei teadvusta seniajani, et WordPressist on kujunenud ülimalt mitmekülgne ja võimas sisuhaldussüsteem (Content Management System e. CMS), mida saab kasutada mitte ainult blogipidamiseks, vaid ka terviklike veebisaitide ja veebipoodide loomiseks. Meie veebidisainistuudio Tallinnas kasutab peaaegu eranditult WordPressi, sest usume, et see rahuldab peaaegu kõik meie klientide vajadused.

Vaadelgem seitset head põhjust, miks WordPressi kasutada Teie tulevase veebiprojekti sisuhaldussüsteemina.

Standardne veebiühilduvus kõigi peamiste brauseritega

Oma tegevusaastate jooksul on WordPress teinud rohkelt jõupingutusi selle nimel, et kood vastaks täielikult W3C standarditele. See on brauseritevahelise ühilduvuse, kasutusmugavuse ja SEO seisukohalt äärmiselt oluline.

Otsingumootori optimeerimine

WordPress pakub oivalist otsingumootori optimeerimist (Search Engine Optimization e. SEO) juba oma nn standardkomplektis. Lisaks sellele tugevale alusele on WordPressi jaoks saadaval arvukalt SEO lisandmooduleid, mis installitakse mõne sekundiga ja mis suurendavad hetkega teie veebisaidi SEO tõhusust.

Lihtne sisuhaldus

WordPressi abil tekib teil võimalus oma veebisaidil sisu lisada ja redigeerida mõne lihtsa hiireklõpsuga. Aga tegelikult ütlen oma klientidele alati, et miskit veebisaidil muuta ilma spetsialisti vajamata ei ole üldsegi keeruline. Selleks kulub mõni minut, logige vaid süsteemi sisse, valige leht, muutke teksti, salvestage – ja kogu lugu. Tänase seisuga pole kaebusi laekunud.

Tasuta lisandmoodulid

Olemas on ülisuur arendajate kogukond, kes loob tasuta lisandmooduleid, mis installitakse mõne sekundiga, et anda teile täiendavaid võimalusi lisaks veebisaidi baasseadistusele. Iga lisandmoodulit saab hõlpsasti seadistada vastavalt teie konkreetsetele vajadustele. Põhimõtteliselt võib julgesti väita, et lisandmooduleid leidub igaks elujuhtumiks ja teie ettevõtte kõigiks vajadusteks, olgu selleks siis lihtne vorm, meililistid, maksesüsteemid ja nii edasi.

Hõlpsad värskendused

Uuendamine eelmistelt versioonidelt ja teistelt programmidelt üleminek ei valmista mingeid raskusi. Olemas on ühe klõpsuga värskendusfunktsioon, mis käivitub automaatselt ja värskendab teie peamise tarkvara mõne sekundi jooksul. Peale selle leidub palju soodsaid importijaid, kes võimaldavad teil oma veebisaidid muudelt teenustelt WordPressi üle viia.